Akció!

Sörtakaró – 500 ml – Cola minta

2 990 Ft

Sörtakaró, hogy minden szituációban nyugodtan sörözhess barátaiddal, bárhol is legyetek. A termék segítségével minden helyzetben megúszhatjátok a kínos pillanatokat, és kiélvezhetitek a sörözés és a társaság által nyújtott élményeket. A sörtakaró BPA mentes, így nem kell attól félned, hogy bármilyen egészségtelen anyaggal fogsz találkozni. Kiváló minőségű szilikonból készült, így rendkívül tartós, és tökéletesen illeszkedik minden hagyományos sörös dobozra.

A csomag tartalma:

  • 1 db szilikon sörtakaró

5 készleten

Cikkszám: cap4010 Kategória:

Leírás

Sörtakaró

A sörtakaró segítségével mindenhol fogyaszthatod kedvenc italaidat. Sehol sem kell majd attól tartanod, hogy esetleg illegálisan folytatod ezt a tevékenységet, hiszen a termék igénybevételével üdítőnek álcázhatod a sörödet.

Egyszerű használat: A sörtakarót rendkívül könnyen fel tudod helyezni a sörös dobozra, csupán rá kell érezned a technikára. Amennyiben meg szeretnéd tekinteni ennek a folyamatnak a praktikáját, lesd meg TikTok profilunkat!

Legjobb társ: Hogyha nem otthon szeretnél sörözni a barátaiddal, mindenképpen vidd magaddal a sörtakarót! A termék segítségével mindenhol biztonságban érezheted magad, így nyugodt szívvel kortyolhatod kedvenc sörödet gyönyörű naplementében a Duna-parton.

Ajándék a haveroknak: Közeleg az egyik barátod születésnapja? Ajándékozási célra is tökéletes a sörtakaró, mellyel biztosan mosolyt fogsz csalni a haverod arcára. Igyatok meg közösen egy jéghideg sört a Margitszigeten Colának álcázva, és előzzétek meg a kínos szituációkat!

Lesd meg a többi termékünket is: