Akció!

Retro benzinpumpás italadagoló – 1000 ml

10 990 Ft

Szeretnétek feldobni egy átlagos lötyögős italozást? A retró benzinpumpás italadagolónak köszönhetően színt vihettek az összejövetelekbe, legyen szó egy Margit szigeti piázásról, vagy az erkélyen való lazulásról. Nem csak praktikus kiegészítője lehet a partik előtti alapozásoknak, de egy rendkívül szép dekorációs tárgy is lehet az lakásban vagy akár az erkélyen.

A csomag tartalma:

  • Retró italkitöltő benzinpumpás dizájnnal
  • Használati útmutató

2 készleten

Cikkszám: cap7010 Kategória:

Leírás

Retró benzinpumpás italadagoló

Már beleuntatok az átlagos üveg-műanyag poharas kitöltésbe? Vigyetek egy kis pezsgést, esztétikát a kiülős italozásokba a benzinpumpás italadagoló segítségével, ami amellett hogy ellátja alapvető feladatát, tökéletesen mutat majd a lakás bármely pontját, vagy az erkély asztalán.

Az összes haverod szeretne majd egy ilyet magának…

Szolgálj fel a lehető legmenőbb módon: A benzinpumpás italadagoló kitűnik a megszokott italadagolók közül, a társaság összes tagja megcsodálja majd!

Így készül a tökéletes vodka-szóda: Az retró italadagoló 1000 ml ital kitöltésére képes, így egy ütős fele-fele arányban készíthettek vodka-szódát, amivel garantált, hogy nem lesz unalmas a buli.

Tisztítsd egyszerűen: A teteje természetesen levehető, ezért könnyedén tisztítható egy hosszabb üvegkefe segítségével, akadhat olyan helyzet is, hogy egymás után több napot is használatban van, hiszen képtelenség megunni.

Ha kiváncsiak vagytok a használatára, a TikTok oldalunkon találtok róla hasznos videókat!

Csekkold a többi termékünket: