Akció!

Ivós rulett szett – 16 pohárral (piros-fekete)

3 900 Ft

Az ivós rulett szett legyen az őrült estéd legkirályabb kiegészítője! Akár 8 játékos is részt vehet egyszerre, csak jegyezd meg, hogy melyik poharat kaptad, csekkold a számot a pohár oldalán, és pörgessétek meg a rulettet. Ha a golyók a te számodon landoltak, akkor nincs visszaút, inni kell!

Szett tartalma:

  • Rulett
  • 16 felespohár
  • 2 labda

Csak ne felejts el felelősséggel inni!

3 készleten

Cikkszám: cap5010 Kategória:

Leírás

Ivós rulett – Vidd házhoz a kaszinót!

Próbáljátok ki az ivós rulettet a haverokkal, fogadjatok, tegyetek tétet egymásra, hogy ki lesz a legrészegebb az este végére, és készülj fel egy felejthetetlen estére! A szett tökéletes lehet akár ajándékba vagy legénybúcsún, leánybúcsún, vagy egy laza estén a haverokkal, hogy jobban csússzon mindenkinek az ital. A végére garantáltan senki nem marad majd szomjas! Ha kicsit nehezen isznak a vendégek, az ivós rulett 16 orvosságot kínál a problémára.

Minimum 2, maximum 8 ember élvezheti ki egyszerre a játék izgalmait, de ha van elég piátok, akár több körrel is boldogíthatjátok a vendégsereget.

Játékszabály:

Töltsétek meg a 16 feles poharat egy általatok választott alkoholos itallal. Ez lehet bármi, ami egy őrült éjszaka kulcsfontosságú eleme lehet. Majd válasszon mindenki egy poharat, csekkoljátok a pohár oldalán lévő számot, és pörgessétek meg a rulettet. Ha a golyók valamelyike a Te számodra gurul, akkor bizony rajtad a sor, hogy legyűrd a felest.

Ha érdekel, az ivós rulett működés közben, akkor pörgesd végig a TikTok oldalunkat, ahol koktél receptek sokaságával is találkozhatsz majd.

Csekkold a többi termékünket: